Bucovina BeeZum, o afacere de familie care produce miere naturală în regiunea Bucovinei

Bucovina BeeZum este o afacere de familie care produce miere naturală în regiunea Bucovinei. Mierea produsă de această firmă este certificată ca produs montan, ceea ce înseamnă că provine din surse naturale, nemodificate de om.

Mierea Bucovina BeeZum se distinge de cea produsă în alte zone prin textură și culoare. Mierea polifloră are o culoare deschisă, cu o textură cremoasă, în timp ce mierea de salcâm are o culoare galben-aurie și o textură mai lichidă. Mierea de mană are o culoare închisă, cu o textură cremoasă și o aromă intensă.

Mierea este un aliment complet, cu proprietăți terapeutice remarcabile. Consumată în cantități moderate, mierea poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, la reducerea stresului și la îmbunătățirea digestiei.

Bucovina BeeZum dispune și de o locație izolată pentru înmulțirea albinelor. Acest lucru permite companiei să mențină rasa pură a albinelor fără alte încrucișări. Albinele Bucovina BeeZum sunt selectate pentru blândețe, rezistență la boli și instinctul pentru găsirea surselor de nectar.

“Mierea este un aliment natural, cu proprietăți terapeutice remarcabile. Consumată în cantități moderate, mierea ne poate îmbunătății stilul de viață. Mierea Bucovina BeeZum, este obținută din pasiune și dragoste pentru albine, cât și alte produse apicole ca alimente naturale, cu proprietăți terapeutice remarcabile, care vin în ajutorul organismului prin întărirea sistemului imunitar și care au efect tonic, mineralizant, vitalizant și antioxidant în perioadele de stres, oboseală, convalescență, epuizare fizică și intelectuală.

“Pentru o viata dulce ca mierea” consumati produse apicole Bucovina Beezum!”

Detalii despre produsele Bucovina BeeZum pot fi găsite pe site-ul web al companiei, www.bucovinabeezum.ro
Mobil: 0747539492
E-mail: huradanut@gmail.com

Foto

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *