Catering Falticeni, Restaurant Galant

Restaurantul Galant este situat in strada Unirii, Falticeni. Acesta are o capacitate de 80 de locuri in care stilul clasic al ambientului se amesteca cu aromele ingredientelor folosite cu pasiune intr-un echilibru perfect.Pentru a satisfice toate nevoile clientilor nostri am deschis o noua locatie doar pentru evenimente cu o capacitate de 120 de locuri cu un design rafinat si o atmosfera de poveste.

 


    Telefon: 0755/ 195. 388 0755/ 195. 388 | 0753/ 747. 418

    Adresa: 2 Graniceri, Nr. 1A

    Email:  office@cateringfalticeni.ro

    Website: www.cateringfalticeni.ro


    Telefon: 0230/ 544. 555

    Adresa: Strada Unirii, Bl.3,  Ap. 3-4

    Email:  office@cateringfalticeni.ro

    Website: www.cateringfalticeni.ro


    Organizam mai multe evenimente indiferent de numarul de persone sau localitati de desfasurare a acestora. Pentru ca vorbim de o firma de catering ne adresam in primul rand clientilor din mediul rural sau orase mici unde exista locatii (casa praznicala, camin cultural, sali nunti) destinate organizarii diferitelor evenimente.

    Transportam mancarea cu masini avizate, igienico sanitare(izoterme) si cu o vasta echipa de ospatari profesionisti care vor servi mancarea.

    Experienta ne-a invatat ca oferind servicii de calitate si colaborand cu firme profesioniste cofetarii (torturi, prajituri), designeri (ornat sali) designer grafici (invitatii nunta), studiouri(foto,video), brutarii(colaci,colacei,paine), pompe funebre(sicrie pret producator,masini mortuare,etc) vom atrage mereu clienti noi si multumiti.

     

    Close Comments

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *