Foto: Lumea Perdelelor: Un Nou Magazin în Rădăuți Adaugă Eleganță în Casele Românilor

Cu o inaugurare planificată pentru joi, 26 octombrie, „Lumea Perdelelor” se pregătește să deschidă al treilea magazin în sistem de franciză, consolidând astfel prezența sa în piața perdelelor și draperiilor. Acest nou magazin se află în orașul Rădăuți, pe strada Mihai Viteazul, nr. 8, într-o locație strategică vis-a-vis de Dava Center, și va fi deschis pentru clienți începând de vineri, 27 octombrie, începând cu ora 8:00.

Această extindere semnificativă reprezintă o componentă cheie a strategiei de dezvoltare a companiei, cea de-a treia unitate în sistem de franciză fiind o replică a magazinului central din Fălticeni. „Lumea Perdelelor” se remarcă ca o firmă specializată în importul și comercializarea perdelelor și draperiilor, atât la nivel local, prin magazinul propriu din Fălticeni, cât și la nivel național, cu o rețea de peste 130 de magazine partenere.

Această mișcare de extindere vine ca răspuns la o creștere semnificativă a cererii pentru produsele și serviciile oferite de „Lumea Perdelelor”, atât în regiunea locală, cât și la nivel național în întreaga Românie. Compania s-a afirmat ca un important distribuitor național de perdele, draperii și rejansă, oferind soluții elegante pentru decorarea interioarelor.

Obiectivul principal al companiei este să aducă frumusețea și eleganța „Lumii Perdelelor” în casele locuitorilor din zona Rădăuți, continuând să ofere produse de înaltă calitate și servicii de neegalat. Cu această extindere, compania consolidază poziția sa pe piață și continuă să fie un nume de încredere în industria perdelelor și draperiilor din România.

Program :L-V 08:00-17:00
S: 09:00-14:00
D: Închis

Telefon: 0745 219 544

Foto:

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *