Rochiile elegante de la Dyfashion – inspiratie in fiecare saptamana

Ce rochii alegem, ce culori si ce stiluri sunt doar cateva subiecte ce prezinta interes in randul doamnelor si domnisoarelor. Fie ca este vorba despre o iesire cu prietenele in oras sau trebuie onorat un eveniment special, alegerea unei rochii nu reprezinta niciodata o dezamagire. 

O rochie, indiferent de stil sau ocazia pentru care este purtata este menita sa atraga priviri, fiind un simbol al purei feminitati. Mai mult decat atat, in marea majoritate a cazurilor acestea se completeaza perfect cu o pereche de tocuri. 

Magazinul online, Dyfashion, a carui catalog sta la dispozitie pe www.dyfashion.ro este un punct de reper pentru gusturile impatimitelor de shopping vestimentar. Este o solutie deoarece, in primul rand, cei care se ocupa de acest business au impartasit inca de la inceput aceasta pasiune pentru rochii, infiintand un magazin de profil. 

Este adevarat ca nu se gasesc doar rochii. Pentru ca o garderoba sa fie completata pana la cele mai mici detalii, pe www.DyFashion.ro se pot achizitiona si bluze, pantaloni, fuste si articole de incaltaminte, fiecare articol fiind insemnat de calitatea producatorilor autohtoni.

Cum trebuie alese rochiile in functie de eveniment?

Activitatile cotidiene atrag dupa sine actiuni ce duc cu gandul la confort. Un stil vestimentar casual este preferat in aceste situatii, deoarece nu numai ca reflecta naturaletea, dar este un aliat de incredere cand sunt vizate ore in sir de activitate. 

In acesta categorie, rochiile casual sunt vedetele sezonului cald. O rochie casual este versatila, iar cu putina creativitate poate fi purtata si la birou, cu conditia sa se incadreze in limitele decentei. Atentia este orientata si spre incaltaminte. 

Este indicata alegerea pantofilor sau a sandalelor confortabile. Pentru pasionatele stilului elegant varietatea de modele face din alegeri o joaca de copii. Bunul gust nu consta neaparat in tocuri inalte. Un toc cat de mic inspira oricum o nota aparte de feminitate asa ca tocurile mici tip bloc sau varianta stiletto pot fi o sursa de inspiratie.

Cand vine vorba despre rochii casual, modelele sunt diverse. Este cunoscut faptul ca tendintele revin. In acest sens, carourile sau imprimeurile se regasesc in topul preferintelor. Faptul ca se potrivesc zilnic in tinuta, rochiile casual sunt un must have al sezonului. Mai mult decat atat, majoritatea modelelor nu sunt pretentioase si nu necesita o ingrijire suplimentara.

Rochiile elegante

Rochiile elegante implica o atentie sporita inca din denumire. Orice eveniment impune un dresscode adecvat. Intre doamne si domnisoare se sesizeaza parca o batalie nespusa cand vine vorba despre moda rochiilor elegante. 

O rochie aleasa inspirat poate aduce atentia dorita la orice ocazie deosebita.  Vara, in special, atentia este orientata spre evenimente de tipul nuntilor. Asa cum ne-am obisnuit nu intra in calcul purtarea aceleiasi rochii la doua nunti. 

In principal aceasta idee vine din faptul ca cercul de prieteni, prietene este acelasi si nu se doreste un aspect de rutina care plictiseste. Fiecare aparitie trebuie sa fie wow. Pe www.dyfashion.ro, in fiecare saptamana sunt prezentate modele sofisticate ce capteaza atentia. 

Un sfat in alegerea rochiilor poate consta in primul rand in orientarea dupa croi si forma. Croiurile sunt cele care fac o silueta sa iasa in evidenta in sens pozitiv sau negativ.

Pentru silueta tip mar se preteaza spre exemplu croiul tip A sau asimetric. In functie de statura se poate alege dimensiunea. Doamnele si domnisoarele inalte pot alege o rochie mai lunga, in timp ce minionele se pot baza pe rochite mini sau midi fara nicio problema, mai ales daca aspectul picioarelor este unul de invidiat.

Rochiile lungi clasice sunt o moda fara varsta mai ales in cadrul evenimentelor festive de tipul nuntilor sau seratelor de tip cocktail. 

Scopul principal este ca rochia sa fie potrivita si sa cada pe corp ca si cum ar fi cusuta dupa liniile acestuia. Indiferent de tendinte si moda, acesta este un punct de luat in considerare general valabil. Se pot opta modele de rochii de la DyFashion pentru un plus de varietate din garderoba si nu numai.

Pe www.dyfashion.ro se regaseste si un tabel de marimi ce face alegerile mai usoare, iar un punct de sprijit este redat si prin prezentarile facute saptamanal pe modele special alese, pozele nefiind trucate. Cei de la Dyfashion stau la dispozitia publicului feminin din intreaga tara. Despre serviciile de livrare se pot gasi informatii pe site-ul oficial al e-shop-ului.

Close Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *